DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Erdoğan’dan flaş açıklama! İncirlik Üssü kapatılıyor mu?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. “Başkan Erdoğan, Erdoğan: “Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik’i de kapatırız, Kürecik’i de kapatırız.” dedi.

Başkan Erdoğan’dan flaş açıklama! İncirlik Üssü kapatılıyor mu?
REKLAM ALANI
15.12.2019
34.595
A+
A-

Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

”Sarraj oranın meşru bir başkanı, Hafter ise meşru bir başkan değil illegal bir yapısı olan bir kişi. Uluslararası mutabakatın olduğu bir isim de değil. Yaptığımız çalışmalarda Libya’ya yönelik uluslararası haklardan kaynaklı mutabakat imzaladık. Bunlardan biri deniz yetki alanı diğeri ise güvenli ve askeri işbirliği ile ilgili.

ARA REKLAM ALANI

“BU ADIM İLE SEVR TERS DÜZ EDİLMİŞ DURUMDA”

Bunlarla birlikte Türkiye aleyhinde tek taraflı adımlar atılmasına izin vermeyeceğimizi açıkça ortaya koyduk. Bu adım ile Sevr ters düz edilmiş durumda…

‘ÜLKEMİZ BUNUN KARARINI VERECEKTİR’

”Libya’ya asker gönderimi konusunda ise böyle bir davet, böyle bir talep Libya tarafından Türkiye’ye gelecek olursa, nasıl bir inisiyatif üstleneceğimize dair, ülkemiz bunun kararını verecektir.”

”DOĞU AKDENİZ’DE YANIMIZA GÜÇLÜ ŞİRKETLERİ ALABİLİRİZ”

”Doğu Akdeniz havzası önemli hidrokarbon rezervlerine sahip. Son dönemde bazı şirketlerin keşif haberlerini de duyuyoruz. Olur ki belki yanımıza uluslararası camiada güçlü olan bazı şirketleri de alma durumu söz konusu olabilir.”

ABD SENATOSUNUN SKANDAL 1915 KARARI!

ABD’yi sözde soykırımı iç siyaset malzemesi yapmayı son vermeye davet ediyoruz. Biz belgeyle konuşuyoruz, siz karar alsanız ne yazar.

Kızılderililerin tarihi ABD’nin yüz karasıdır. Biz savunmada savunmada değil, taarruzda olacağız. Batı’nın gerçek yüzünü göstereceğiz.

KÜRECİK VE İNCİRLİK KAPATILACAK MI?

Kapatılması gerekirse İncirlik de Kürecik de kapatılır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.